Корзина
3 отзыва
SOCAR deschide o nouă benzinărie pe DN E 85
Контакты
«COMBUSERVICE"SRL
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или индивидуального предпринимателя.
+3732231-52-75
Игорь Беликов
МолдоваКишинёвstradela Studentilor 19/1 ap.922020
Карта

SOCAR deschide o nouă benzinărie pe DN E 85

SOCAR deschide o nouă benzinărie pe DN E 85

Hamza Karimov: “odată cu benzinăria de la Drăgușeni, Socar România va deține 13 benzinării în zona Moldovei și poate începe dezvoltarea la nivel național”.


Hamza Karimov: “odată cu benzinăria de la Drăgușeni, Socar România va deține 13 benzinării în zona Moldovei și poate începe dezvoltarea la nivel național”.
Astăzi, 16 iulie 2012, compania petrolieră SOCAR România a inaugurat o nouă stație de carburanți în Drăgușeni, județul Suceava. Benzinăria din Drăgușeni este singura benzinărie de pe DN E 85 care se adresează și consumatorilor mari și este amenajată pe o suprafață de 2800 de metri pătrați.
“Stația de la Dragușeni este o nouă investiție SOCAR în zona de nord-est a României care vine să completeze rețeaua de aici, consolidată ca una de reper în domeniul prețurilor și al calității produselor. Odată cu acestă investiție, SOCAR România va deține 13 benzinării în zona Moldovei și poate începe dezvoltarea națională, a cărei prime etape se va finaliza în cursul acestui an. Planul de dezvoltare națională al SOCAR România va include într-o primă fază orașe importante din România. Desigur, Capitala României este inclusă în planul de investiții preconizat pentru anul în curs”, declară Hamza Karimov, CEO SOCAR România.
Stația de la Drăgușeni practică servicii în premieră în România printre care amintim: info-chioșc pentru orientarea în trafic a șoferilor, dar și un spațiu pentru hrănirea animalelor de companie. Benzinăria furnizează carburanți obținuți din materie primă din Azerbaidjan și dispune de 3 pompe de alimentare, inclusiv o pompă cu debit mărit, destinată autovehicolelor de mari dimensiuni. Totodată, întreg personalul SOCAR România este atestat de Crucia Roșie pentru a putea acorda primul ajutor în cazuri de urgență.
“Am adus pe piața din România servicii noi, semnalate de șoferi ca nevoi în trafic. Suntem atenți la astfel de semnale și încercăm să le concretizăm prin servicii pe care clienții să le găsească în întreaga rețea SOCAR. De asemenea ne face o mare plăcere să împărtășim clienților noștri din ospitalitatea și produsele tradiționale din Azerbaidjan”, mai spune Hamza Karimov, CEO SOCAR România. Deschiderea oficială a avut loc în prezența dlui Hamza Karimov, CEO SOCAR România precum și a oficialităților autorităților locale.
Aparitiile media din 16.07.2012 pot fi vizualizate aici.
vkontakte facebook twitter